Nyári Napközis kézműves tábor Vácon

Napközis tábor Paál Tímea szakmai vezetésével, rengeteg alkotással, játékkal

Élményfestés, óra készítés, agyagozás, kavicsfestés és még sok-sok kézműves technika.

Töltsd meg a nyári szünidőt kreativitással!

(5 vásárlói értékelés)

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Napközis tábor Paál Tímea szakmai vezetésével, rengeteg alkotással, játékkal!

Élményfestés, óra készítés, agyagozás, kavicsfestés és még sok-sok kézműves technika.

Töltsd meg a nyári szünidőt kreativitással!

Napközis Nyári kreatív Tábor, foglalkozások

Paál Timi sok-sok éves táboroztatási tapasztalatával garantáljuk a tartalmas és hasznos kikapcsolódást a gyerekeknek.

7 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyerekeket Napközis táborunkba, amelyet hétfőtől péntekig 8.30-16.00 óráig tartunk Vácon, a Hobbibázisban.

A tábor folyamán háromszori étkezést biztosítunk. Tízórai, bőséges ebéd, és uzsonna.

Vác szívében, a Duna-part közelében várjuk az alkotni vágyó gyerekeket pár nap felhőtlen kikapcsolódásra. Minden nap alkotunk valami újat, sokat játszunk és, amennyiben az időjárás engedi, nagyokat sétálunk a Duna-parton.

A tábor díja:

Turnusok:

Jelentkezési határidő: turnus előtt legalább 1 héttel.
Mivel az étkezést, programokat, és helyszíneket már jóval a tábor előtt le kell szerveznünk, ezért a résztvevők létszámát előre kell tudnunk.
Ezért kérünk szépen tartsd be a határidőt, hogy a gyermekednek megfelelő minőségű és mennyiségű programot tudjunk biztosítani!
Köszönjük szépen!

Javasolt korhatár: 7-14 év

További információ az info@hobbibazis.hu email címen vagy +36 30 474 3002 telefonszámon.

Nyári Napközis kézműves tábor Vácon termékről 5 értékelés

 1. Mohaupt Melinda (megerősített tulajdonos)

  8 éves kislányom először vett részt a táborban, nagyon színvonalas, tartalmas alkotásban volt része minden nap, minden percét élvezte. Az étkezés bőséges és minőségi. A helyszín otthonos és kényelmes. Az én kislányom megállás nélkül alkotott, de van lehetőség szabad játékra is a belső udvarban. Jó választás volt a tábor, jövőre is jövünk! Köszönjük Brigi és Timi

 2. Éhen Zsuzsanna

  Fantasztikus tábor! Hét éves kisfiam a szervezők rugalmasságának hála részt vehetett egy próba napon, utána nem volt megállás és egész héten menni akart, úgyis, hogy egyetlen fiú volt a csapatban. Pál Timi és Bíró Brigitta nagyon színvonalas, egész napos elfoglaltságot biztosított a gyerekeknek sok-sok játékkal és az alkotás örömével. Szélcsengő, koszorú, lovas festmény, mosható vászontáska, békás cserép, névjegykártya és megannyi gyönyörű dolog készült. A belső, árnyékos, zárt udvaron pedig nyugodtan jatszhattak. Mindez teljes ellátással, így mi szülők tényleg nyugodtak lehettünk. Nagyon köszönöm és szívből ajánlom a tábort mindenkinek!

 3. Hanzel Orsolya (megerősített tulajdonos)

  Nagyon színvonalas tábor, rengeteg alkotás, jó hangulat, nagyon kedves, gyerek-centrikus, profi, táborvezetők. Kislányom élvezte minden percét, gyönyörű munkákkal tért haza. Jövőre is ott leszünk!

 4. Gumhertné Évi (megerősített tulajdonos)

  Tavaly volt kislányunk a táborban először (7 évesen), de annyira tetszett neki, hogy idén kétszer is megy. Megkérdeztem tőle, hogy mi volt a legjobb a héten? Erre a válasza:MINDEN! 😀 Igényes, részletes, sokféle alkotás minden nap, kisebb nagyobb korosztálynak megfelelően, vidám és kedves felügyelet mellett!Köszönjük ismét ezt a vidám hetet és a szuper alkotásokat! Minden nap élmény volt számára!😀 Csak ajánlani tudom!

 5. Havasi Péter

  Már harmadik éve visszük oda a kislányunkat. Hatalmas és maradandó élmény számára. Ez tényleg igazi kreatív gyerektábor, nem csupán gyerekmegőrző. Gazdag és színes programok vannak és hozzáértő, művészeti pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel sok-sok szeretettel, ami a gyermek számára garancia, hogy élményekben gazdagon fog hazatérni. Ár-értékben messze ez a legjobb nyári tábor Vác és környékén.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük